BEST VACUUM CLEANER FOR CAR- Best Vac Reviews & Guide-2019

Being a car owner isn’t easy particularly in the matter of keeping it clean. Cleaning might not be your area of expertise but rest assured with a good vacuum cleaner you will have a polished & pristine car from the get-go.

Kids and new cars don’t get along that well. There's even a possibility that years later when they are all grown up you will find a souvenir hidden inside of your car.

So to get an immaculate car you should certainly befriend a professional vacuum cleaner.

We have searched the best products like a hawk and went to the bottom reviewing each one for you. You can choose according to your preference from here.

NOTE: (Every product was chosen due to their profound performance on cleaning the car, not house cleaning.)

TOP-9 EXCLUSIVE VACUUM CLEANERS IN A GLANCE

IMAGE

PRODUCT NAME

power

STAR RATING

CHECK LATEST PRICE

ThisWorx for TWC-01

ThisWorx for TWC-01

12 volts

BLACK+DECKER CHV1410L 16V

BLACK+DECKER CHV1410L 16V

16 volts

Armor All 2.5 Gallon

Armor Wet/Dry

2-HP

Homasy Handheld Vacuum Cleaner

Homasy handheld Portable Vacuum

90W

HoLife Cordless Vacuum Cleaner

HoLife Cordless Vacuum

90w 

Dirt Devil SD20005RED

Dirt Devil SD20005RED

7 Amps 

Bissell Cleanview 47R51

Bissell Cleanview Deluxe

4 Amps 

BLACK+DECKER BDH2000PL

BLACK+DECKER BDH2000PL MAX

35AW 

BISSELL Pet Hair Eraser

BISSELL Pet Hair Eraser

4 Amps

HOTOR Corded Car Vacuum

HOTOR Corded Car Vacuum

8.8A 

Top-3 Recommendations From Us

1#ThisWorx for TWC-01

You will never have to get your hands dirty, clean as you go and carry ThisWorx for TWC-01 cleaner with you. This handheld vacuum is effective for both wet or dry dirt. The suction is powerful enough to pull whatever like breadcrumbs to spilled drinks. Get a steadfast aseptic cleaning.

The sleek vacuum cleaner with the long chord and various extension helps you to clean narrow, tight places like back seats, trunk etc.

Strong and powerful: 

The vacuum has a powerful 106w motor and a strong metal turbine that leaves nothing behind.

Makes places reachable:

Having a 16ft long power cord enables you to reach places in your car that otherwise are tremendously hard to clean. Even every corner of  BIG cars! The brush picks up small debris from the carpet, seats, and center console. The elastic hose and nozzle set just makes things easier.

Trash container:

ThisWorx has an ergonomic design featuring a transparent trash container and lid that shuts off cleverly to prevent your trash from falling out. And because the trash container is transparent it lets you know when it's full and if any important item needs retrieving.

Plus it comes with a nice storage case, allowing you to keep the vacuum and attachments all together in one place. Easily store it in the trunk of your vehicle without taking up any room.

Throughout cleaning:

You can vacuum your car as the situation demands with 3 different nozzles that come along with the package.

ThisWorx for TWC-01
ThisWorx for TWC-01
ThisWorx for TWC-01
ThisWorx for TWC-01

PERKS:

  • A clean and sharp interior minus the rotting dust & dirt.
  • Works for both wet and dry dirt effectively.
  • Get rid of germs, bacteria and other allergens that might be harboring on your car seats, backrest or carpets by vacuuming your car regularly.
  • Offers strong, non-bulky suction for the best maneuverability.
  • Washable HEPA filter design, that comes with a small cleaning brush makes vacuum maintenance extremely easy and convenient.

LOSS:

  • To keep the vac running you will have to keep the car running also.                                                                                                 Solution: You can use a wall outlet or 12v cigarette lighter adaptor.
  • Can get pretty loud because such massive power goes through it.

Decision time:

Clean the stubborn sand that won't go after you came from a trip or the food mess on your floor mat with ThisWorx for TWC-01. Its ideal for general routine day to day vacuuming saving you countless trips from home to the car for charging. With the effectivity is has the vac is of a very cheap price.

Frequent Queries

1) How to clean the inside of the vac?

ANS: Take off the dust container using a button on the top of the vac then pull out the HEPA filter. It might take a little more strength for the first time. Depending on how dirty the filter is you can just clean it with a small brush or with plain water.

2)Can you plug the vac anywhere else?

ANS: Only with a cigarette lighter outlet.

3)Can it clean water spills?

ANS: Don’t think so because it’s a dry vac.

4)Can it pick up pet hair from fabric?

ANS: The brush nozzle can help to clean the pet hair from fabric.

5)Does it need charging?

ANS: No, it runs while the car runs.

2#BLACK+DECKER CHV1410L 16V

BLACK+DECKER CHV1410L 16V DustBuster Handheld is a vacuum made for quick and easy pickup. That moment when you need fast cleaning and have little time on your hands this vac will be your savior. The superior suction power will vacuum clean not only your car but carpet, ceramic tile or furniture.

From the small Baltimore machine shop, BLACK&DECKER  has now become an ace company in the realms of power tools. Founded in the year 1910 and Invented the familiar portable electric drill in 1917 never looking behind. The brand has gained a stronghold in the market by creating value for the customers and making satisfactory products their main agenda.

long battery life:

The Lithium Ion has a high energy density and a low self-discharge which leads to the vacuum holding charge up to 18 months when off the charger. The machine is always ready to do your dirty work. It shuts off automatically when the battery is charged, allowing you to conveniently maintain long run times, year after year.

Cyclonic action:

The action is quite strong and the motion powerful that helps to keep the dirt & debris away from the filter making it less dirty.

Suction Power:

Having 15.2  air Watts and 16v MAX voltage is no childs play. talk about minimum input and maximum output. your car will be clean before you know it.

  • Rotating slim nozzle for a variety of applications that will make your work easier.
  • Translucent bagless dirt bowl which makes it easy to see dirt and empty safely. Also has filters which give a thorough cleaning.
BLACK+DECKER CHV1410L 16V
BLACK+DECKER CHV1410L 16V
BLACK+DECKER CHV1410L 16V
BLACK+DECKER CHV1410L 16V

PERKS:

  • No memory effect no shortage of charge.
  • Four-hour charging base.
  • Has a long lifespan and is notably lightweight.
  • 2-Year Limited Warranty.
  • Uses up to 50% less energy, so be less concerned with the electricity bill.
  • Strong suction and fade-free power.

LOSS:

  • The battery cell if charged too quickly could cause a short circuit.
  • If the dirt bin gets full some suction will loose too.

Decision time:

BLACK+DECKER CHV1410L 16V is a great cordless vacuum. Get your car cleaned of bad masses also efficiently sucks up Sawdust, kitty litter, pet hair, sand etc.

Frequent Queries

1) Can it be wall mounted?

ANS: No.

2)Does it need a power converter?

ANS: If the voltage is more than 110V you will need a converter.

3) How to know that it has fully charged?

ANS: The blue light turns on when the unit is charging. So when the unit is fully charged the light turns off.

4) what is the difference between chv1410l and hhv1320jr02?

ANS: The CHV1410L is 16 volts where the HHV1320JR02 is 10.8 volts.

5) Can you keep the vacuum in a cold garage?

3#Armor Wet/Dry Vacuum, AA255

Armor All Utility Vaccum easily converts to a blower to dry motorcycles, car grills and wheels. It is specifically designed to professionally clean the interior of your beloved car.  It handles both wet and dry pickup giving you limitless access.

Make sure you don't forget to put the bag on or you'll ruin the motor! When vacuuming liquids you must remember to swap out the bag for a sponge-ish filter that wraps around the motor intake for wet mode

2-peak HP motor:

The 2 horsepower motor has an impactful suction that meticulously wipes out dirt and debris. Conversion to the blower function is smoothly done.

Auto shut-off:

The feature detects fill limit which Prevents the overflow of dirt in the tank and has a Built-in air and noise diffuser for efficient and quiet vacuuming. So there won't be annoying neighbor yelling at you.

60Hz Frequency :

This enables you to clean up both solids and liquids effortlessly. Such a powerful vacuuming will render you a spotless car.

Polypropylene tank:

The tank is strong and durable holding a 2.5-gallon storage great for heavy jobs. leaving you to fill up as much dirt as you like in it while vacuuming unseemingly. Top handle and onboard accessory storage make carriage easy.

Long h​ose:

Having a 6-foot long hose and 10-foot long cord means you can cover a large area. Get above and between the seats easily.

Multiple nozzles:

Get to all the nukes and crannies with various noises for difficult areas. Get to even the smallest or narrowest places. It has :

  • 2-in-1 utility nozzle
  •  deluxe car nozzle
  • blower nozzle
  • Reusable cloth filter
  • Reusable foam sleeve
  • Crevice tool
  • A detailed brush.
Armor All 2.5 Gallon
Armor All 2.5 Gallon
Armor All 2.5 Gallon
Armor All 2.5 Gallon

PERKS:

  • Picks up wet and dry dirt&debris.
  • No assembly required.
  • Sucks greatly (pun intended).
  • Strong and durable.

LOSS:

  • You can't directly plug it into the car. You will need an inverter outlet.
  • A tad bit heavy to carry.

Decision time:

If your tired of going to car wash Armor Wet/Dry Vacuum will come to your aid. The vac with the powerful suction will get rid of all the dirt, food crumbs, hair. The brush attachment cleans even radio and console area without scratching anything.

Frequent Queries

1) what wattage power inverter should you use?

ANS: For to be on the safer side we recommend 2000 watt inverter.

2) can you use this vacuum for the storage clothe bags?

ANS: The vacuum should work fine with storage clothes bags that have a 1-1/4" or less opening.

3)Can you clean up water?

ANS: Yes, there's a special filter for wet use.

4) A/C or D/C?

ANS: The power is A/C?

5) How many prong plugs does it have?

ANS:2.

 

More...

4#Homasy handheld Portable Vacuum

Homasy handheld Portable Vacuum With 3 different types of attachments can help you thoroughly clean the dust buster of sofa, wall, stairs and other hard-to-reach areas. Featuring stylish design and powerful suction that Provides a full range of cleaning in your home environment. Save your time and efforts with the versatile vacuum without worrying about liquid and dead corners!

Homasy vacuum always adheres to the product concept driven by technological innovation providing customers all-around family protection with cost-effective but high-value products.

Liquid cleaning

Clean up liquids like spilled milk, soft drinks with the help of the rubber jar attachment. Take up liquids up to 100ml.

Dry cleaning:

The brush attachment is magnificent dust buster for picking up dust from carpets, picture frames, lampshades, and keyboards. The dust collector cup has a 600ML large-capacity ensuring deep cleaning room to room.

Deep Cleanin:

With 100w ultra –high power motor and 6kpa suction the vacuum is a force to be reckoned with. Sucks out daily pet hair, paper debris and unseen dust buster motes with the help of the crevice tool. The vac can vacuum out masses embedded deep in sofas or mattresses as small as 0.3 microns.

Long run time:

The high-efficiency 4x2200mAh lithium-ion battery is adopted in Homasy vacuum cleaner which means it will have a work time up to 30 minutes with no memory effect so you don’t have to fully drain it before you charge it. The portable vac can cycle up to 500 times with its lifetime up to 5 years, which is 3 times than that of other brands.

No safety hazards:

With the latest generation of fast charge technology, the vac can fully charge in 3-4 hours because lithium stores power better than any.

If not protected carefully this power can get out of control.  So Homasy has adopted self-developed intelligent power management technology that protects temperature, input voltage, input current, the short circuit also ensure equipment safety throughout the charging process.

Quiet sound:

The handheld vacuum cleaner doesn't disturb your pet or neighbors by lowering its noise to 78dB when operating. No other vac is as silent as this one.

Homasy Handheld Vacuum Cleaner
Homasy Handheld Vacuum Cleaner
Homasy Handheld Vacuum Cleaner
Homasy Handheld Vacuum Cleaner
Homasy Handheld Vacuum Cleaner

Package Contents:

 

*1 Homasy Vacuum Cleaner

*Charging Base

* User Manua

* 2 Washable Filter

* 3 Nozzle Tool

                                 Note:

1. Turn off the handheld vacuum when charging.

2. Do not use the portable vacuum during charging to protect battery life.

3. The filter is made of Washable Fabric which is washable; you don’t need to replace the filter for each use.

4. When dumping garbage, please hold the dust collecting cup steadily.

5. If the vacuum battery is fully discharged, the LED lights will not flash until 3-hours-charging.

6. It will take 3-5 hours for the vacuum battery to fully charged again.

PERKS:

  • Quick charge technology that efficiently shortens charging time.
  • Backed by 45-day money-back and 12-month worry-free warranty.
  • Suction strong enough to pick up all kind of messes.
  • Good mobility easily handled.
  • Travel with it in your car for inroad cleanups.

LOSS:

  • Can only be cleaned with water soup or detergent can ruin it.

Decision time:

It’s a firecracker in a small body. One of the best top vacuums to got to for handheld car cleaning. Has a reasonable price with all the great functions.

Frequent Queries

1) should you leave it on the charger when not in use?

ANS: Yes, put it in the cradle for charging and it will automatically shut down when fully charged.

2)Does it suck cat litter?

ANS: Yes certainly takes up cat litter and any other pet litter or hair.

2)    Is it safe for hardwood?

ANS: Yes use on carpet, tile, and hardwood with no risk.

4) Can you pick up cat hair on a microfiber couch?

ANS: Yes, just try with the flat suction and oval suction attachments.

5)How to charge it?

ANS: There's a charging base just push the vacuum all the way down to make sure it is clicked into the charger base.

PRODUCT VEDIO:

5#HoLife Cordless Vacuum

HoLife vacuum cleaner takes away the heavy load of cleaning from your shoulders. It helps you with three different accessories to clean sofa seams, staircase corners, car crevices, and other hard-to-reach areas. No dirt or debris escape from this lightweight and powerful vac. The MSDS and UL certificated vac is commonly known as the most useful handheld vacuum cleaner in the vacuuming market.

Powerhouse:

The vac has a Li-ion battery. As we know it saves a lot of electricity and charges faster than any other battery enabling you around  45  minutes of continuous operation which is enough to cope with most areas of your house.

NOTE: Keep in mind that handheld vacuums aren't designed for cleaning all floor types in your house.

Safety matters :

With the adoption of the latest generation of charging technology comes great safety issues. lithium-ion needs to be treated carefully and HoLife knows it. The company has an intelligent power management technology that contains multiple protections for overcharge, over-temperature, over-voltage, input-current and short-circuit protection to guarantee equipment safety.

Cleaning efficiency:

The vacuum being equipped with 2200mAh Li-ion batteries ables you to have a long lasting run tile gifting you a spotless cleaning. With the 600ML large dust container clean from the kitchen, the living room to the bedroom without worries of spilling. The highly efficient vacuum cleaner ensures at least 500 cyclic charging times.

(NOTE: Fully charge it before storing it and charge it again every 3 months to prevent batteries from hibernation that way it will go a long way.)

Super Suction:

Picking up hair, food residue and particles is not a difficult task with a6kpa super suction and a 90w strong power motor. It absorbs less than 0.1-micron debris hidden in the sofa, cushion, etc.

HoLife Cordless Vacuum Cleaner
HoLife Cordless Vacuum Cleaner
HoLife Cordless Vacuum Cleaner
HoLife Cordless Vacuum Cleaner
HoLife Cordless Vacuum Cleaner

                         Cordless and Compact Vacuum:

*Convenient enough to carry it all around the house and into the car

*Tackle unexpected and unwanted messes

*Specially designed handle that fits perfectly in your palm

*The dirt cup easily empties and saves precious time

Press the lock button take the washable filter out then empty the dust compartment to clean the dust and filter compartment.

* Vaccum small apartments, dorms, and cars effortlessly.

*2 different nozzles ensure that you get to the narrowest place

* The small brush on the tip of the nozzle is specially designed for throughout cleaning of stairs, floors, carpets, shelves, and so on.

NOTE: TURN OFF THE MACHINE WHEN CHARGING

PERKS:

  • 45-day money-back and 12-month worry-free warranty.
  • The filter is made of Washable Fabric which is washable, you don’t need to change the filter every time.
  • Pro at cleaning corners and picking up pet hair.

LOSS:

  • The rubber jar brush cannot absorb more than 100ml liquid.

Decision time:

You should buy this product because it will meet your car cleaning needs and more even if you have a low budget.

Frequent Queries

1)How to clean the filter?

ANS: You should not use detergent only water to clean it. You can also clean it with an air hose.

2) Can you buy extra filters on Amazon?

ANS: YES, the Amazon rate is cheap too.

3) Will Standard attachment fit on this?

ANS: No, it comes with its own attachments.

4)How much charge does it draw?

ANS: A .5A AC input wall charger puts out .5A DC @ 26V And charges a lithium battery for a couple of hrs.

So it draws 110w for 1 hour per charge. Like having a 110 watts light on for 1 hr.

It works for about 45 min per charge nonstop. Stop&Go will last much longer.

5) What is the purpose of the small brush?

ANS: It's for brushing off the filter. Which can get clogged with fine dust and saps from the vacuum power of the unit if not kept clean.

PRODUCT VEDIO:

6#Dirt Devil SD20005RED

This very handy  Dirt Devil SD20005RED is small and stylish with an ergonomic design perfect for cleaning the home, workshop, or car. Absorbs tough masses like sand and pebble from your car like a pro.

Scorpion Quick Flip:

The quick flip Crevice Tool that easily flips down to cleans tight spaces like couch cushions, car seat, air filter etc. The 16-inch long power cord attachments make cleaning hard to reach places a breeze.

Up to date design:

While it looks good enough to be a showpiece by no means it’s a toy. The vac is bagless and very lightweight about 4 pounds making cleaning no hardship. You can just carry it in your car and use whenever you like.

Efficient cleaning:

The motor is 7 Amps powerhouse. Adding a 16-foot long power cord and 2.5 feet long hose means no area of your house or car will remain dirty. Quickly clean unsuspecting accidents like food or water spills. Without having to unplug clean your couch and stairs.

Dirt Devil SD20005RED
Dirt Devil SD20005RED
Dirt Devil SD20005RED
Dirt Devil SD20005RED

PERKS:

  • 3-year limited warranty.
  • 600 sq ft area can be cleaned in about 10 minutes. ( Note: continues use more than 15 min can heat up the vac. when you feel is warming just switch it off for a moment about 30 seconds and start again without worry.
  • Having many pets and cleaning their hair or litter won't be a problem.
  • Great value for the price.
  • The yellow piece on top flips over and becomes a smaller tube giving of a concentrated suction.

LOSS:

  • It can be very loud.
  • The dirt holding compartment is small so you will need to empty is often.

Decision time:

Its great for small to medium clean-ups in the workshop, house or car. One of the handheld vacuums for cleaning your car that too at such a cheap price.

Frequent Queries

1) How wide is the nozzle?

ANS:  The unit nozzle is about 1 7/16" wide. The nozzle at the end of the attached, fold-away, 4 1/2" plastic extension is about 15/16" wide.

2)Can you use it on drapes?

ANS: Depending on the weight of the drapes If the drapes are light most likely the vac would get clogged. Otherwise if its heavy with the mobile design and powerful suction you can clean the drapes. Also, it comes with a small extension that loses some suction.

3)    Does it clean pet hair in between the car seats?

ANS: The long tube attachment and the brush attachment has great suction and get into narrow places.

4) Can it pick up litter box pellets?

ANS: It could but because the dirt cup is on the small side so if there's a lot of litter we recommend not to.

5)   Can it pick up bird seeds and feathers?

ANS: Yes certainly.

7#Bissell Cleanview Deluxe:

BISSELL Cleanview Deluxe is a Corded Handheld Vacuum with a bottom-empty design holding 2L tank capacity. The multi-cyclonic technology keeps the vac from clogging. HEPA Media Filter and washable pre-motor filter system keeps germs out and maintains hygiene. This lightweight vacuum is compact and easily handle giving a professional cleaning.

Powerhouse motor :

A powerful 4 amp motor that is perfect for cleaning carpets, rugs, stairs, upholstery and more.

Perfectly cleans every inch of your car leaving no lint behind


Reduces allergens:

The  multi-level filtration with an easy empty dust cup means that no allergens make way to your home.

Reach critical places:

The 18-foot power cord allows you to reach and clean further without moving the plug. Vacuum clean the back of the back seats without any problem.

Bissell Cleanview 47R51
Bissell Cleanview 47R51

                                                   Package:

Rubber contour nozzle: pick up large debris or other masses efficiently

2-foot hose: With the hose reach above and beyond you to clean smoothly.

 wide-mouth tool: This tool enables you to cover more area and can pick up more dirt

crevice tool: This 10-inch tool let you vacuum upholstery, stairs, cupboards any narrow hard to reach places.

PERKS:

  • Quick cleanups and easy storage.
  • Easy-to-empty bagless cleaning with a Curved carrying handle that has a power switch on the end.
  • 1-year limited warranty.
  • Scrapes hair from the surface efficiently.
  • Don’t have to use the sticky lint rollers anymore. It even takes the lint away from a bedsheet.
  • The cord has a great length that enables you to work all around the house, couch, stairs etc.

LOSS:

  • The vents are facing the sides which cause the wind to blow away the debris if you are not careful.
  • Though the cord is long but reaching your car might be a problem if you don’t have an outlet close.

Decision time:

The focus of this product is cleaning pet hair and it does that works tremendously well. And in addition, it does a decent job of cleaning couch, stairs upholstery. But it does not work well on hard surfaces.

Frequent Queries

1)     Does it have a long battery life?

ANS: The product is not battery operated. It has a long cord to plug in and charge.

2) Do you have to keep pressing the power button during use?

ANS: You don't have to hold it to provide power just flip on and off.

 3) Does it make noise?

ANS: The vac generate much power so yes it makes noise

    4)    Can it clean up liquids?

ANS: No, it’s a dry dust vacuum.

5)  what is the difference between this vacuum and the pet hair eraser?

ANS: The main difference is it has more and better attachments.

8#BLACK+DECKER BDH2000PL MAX

Black+Decker BDH2000PL MAX  is an all-purpose vacuum with Lithium Technology that provides fade free power and strong suction. The formidable and dynamic vac reach narrow places to clean up any kind of a mess.

Black+Decker having more than 100 years of trust in the industry provides reliable and Innovative. Intuitive. Involved. Thoughtful products. Giving you a meaningful, emotional, and empowering experience for the home with all honesty.

Power vacuum:

Suction Power of  35 AW establishes a potent force that annihilates all dirt, debris, pet hair, etc. The 20V lithium-ion battery is eloquent enough to run long with no break time.

Concentrated strength:

Although being of compact size the vacuum has a pivoting nozzle that picks up the mess under cupboards, above tall shelves, in between couch cushions with stunning power. With an intense power motor, the design of the mouth is wide enough to scoop up large debris.

New gen system:

The vacuum has an impressive 3-stage filtration system helping to prevent clogs and improve air exhaust. The vacuum is better than the 2-stage motor system that spins 1000-1400rpm higher than the 3-Stage system meaning it will reduce motor failure, wear and tear remarkably. The water lift is better too so you can vacuum faster even on carpet or wool seats.

NOTE: Please only charge at ambient temperatures between 50°F and 104°F.

Built-in cleaning:

It has a flicker system in the filter to loosen debris that might be embedded deeply. The bowl is easily removable from its unit and can be washed in a sink. The additional crevice tool and brush professionally tackle stubborn messes.

BLACK+DECKER BDH2000PL
BLACK+DECKER BDH2000PL
BLACK+DECKER BDH2000PL
BLACK+DECKER BDH2000PL

PERKS:

  • The suction power doesn't weaken because of the cyclonic spin action keeping dust away from the filter.
  • Has a charging base Simply place the Pivot in it to charge.
  • Is lightweight so carrying is easy.
  • With the Pivoting nozzle adjust the vac to any position.
  • The charging base can be mounted on the wall

LOSS:

  • Clogging can be an issue.
  • having a power battery means clogging can disturb the suction and fry the system so you will have to be careful.

Decision time:

BLACK+DECKER BDH2000PL MAX will be extremely effective for cleaning your car thoughtfully. It's not for extensive use but the vac is cheap enough having good suction.

Frequent Queries

1)Is it a wet or dry vac?

ANS: It’s a dry vac.

2)Can it pick up pet hair from furniture?

ANS: Yes the suction is good to pull up any pet hair from anywhere.

3)what is the box size?

ANS: Size of the box is 6 3/4 inches high, 18 inches wide, 6 3/4 inches deep.

4) What is the power plug for the charger?

ANS: It is us 2 pin and supports 110V/120V requiring a step-down transformer for any other voltage.

5)Is it dual voltage?

ANS: No.

PRODUCT VEDIO:

9#BISSELL Pet Hair Eraser

BISSELL Pet Hair Eraser, as you can guess from the name is an elite product to pick all the pet hair.  And of course if its powerful enough to vacuum in all the bothersome fallen hair it easily cleans any mess on your car.

Battery:

lithium ion battery specializes in handheld power tools. Without charging it last long enough to complete the task. Ensuring that you don’t have to run back and forth to charge the vac.

14Voltage provides unhinged cleaning of the dirt and debris embedded deep on the car.

Filtration:

The  3-level filtration filters through dirt and hair improving cleaning performance.

The Large dirt bin to help get rid of pet hair easily.

BISSELL Pet Hair Eraser
BISSELL Pet Hair Eraser

                                                     Package:

 Motorized brush tool: Gives a wide power suction that takes up dirt from deep within.

Upholstery tool: Best for attracting pet hair also cleans the soft surfaces of furniture and also stairs.

 Crevice tool: get to the hard-to-reach areas and tight spaces easily.

PERKS:

  • While it rids the car off pet hair and dirt it also works great on stairs.
  • You will run out of energy but the battery will not.
  • Handheld with no cord so maneuvers it easily.
  • Picks up litter randomly. 
  • Fast cleaning.

LOSS:

  • Cleaning up large masses can be difficul For better suction, you will have to use it directly without attachments.
  • For better suction, you will have to use it directly without attachments.

(Special mention: Buy BISSELL, save pets. BISSELL donates up to 10 dollars to the BISSELL pet foundation for every pet product purchase, upon activation )

Decision time:

The vacuum is what we say middles class with a medium price and works well for specific chores like cleaning pet hair and car seat surfaces. If you have a higher expectation it's better not to buy.

Frequent Queries

1) Can you use it while it’s charging?

ANS: Not quite because the charging cord is shot. But the vac charges quickly so you will not need to.

2)    Is the battery changeable?

ANS: No, you can't change it.

3)    Can you use it in other places?

ANS: Of course you can use it on pillows, chairs, bedspread, and fabric, etc.

4)How to charge the vacuum?

ANS: you just have to plug the adapter into an outlet.

5) Do you need to purchase paper filters?

ANS: First of all you cannot purchase a separate paper filter because the housing is unibody and cannot be separated so you have to buy the filter pod. 2nd you can just rinse out the dome filter and the dirt cup after you empty the dirt bin.

PRODUCT VEDIO:

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments